DÜNYAM SANAT/MY WORLD ART

Okulumuz 4 yaş grubu öğretmeni Feride BAĞ öğrencileri ile birlikte, çocukların  sanata ilgilerini arttırmak, yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini sağlamak, sanatsal bakış açısı ve estetik bilinç kazandırmak amacıyla "DÜNYAM SANAT/MY WORLD ART" adıyla bir eTwinning projesi yürütüyorlar.

Çocuk için sanat ne ifade ediyor! Sanata karşı özgün bakış açısı kazandırmak projenin temel hedefidir. Çocukların yaratıcılığını, hayal gücünü, özgün ürünler tasarlama becerilerini geliştirmek ve sanata olan ilgisini artırmak amacı ile yapılmıştır. Çalışma sürecinde çocuklara dünyaya etki etmiş yerli ve yabancı sanatçıların hayatı ve eserleri tanıtılacaktır. İçerik olarak resim ,müzik, heykel, dans ,sinema, tiyatro, edebiyat, alanları ele alınacaktır.

31-12-202131-12-2021